Duravit Brochures

Hier hebben we ons omvangrijk brochureprogramma voor u samengevat. U kan de catalogi ofwel direct in uw browser bekijken dan wel ze als PDF-bestand downloaden.

Door de huidige ontwikkelingen inherent aan het Corona virus, kunnen leveringen vertraagd zijn. Wij verontschulldigen ons voor de ongemakken die hieruit mogelijk ontstaan.

Het beste moment om iets nieuws te beginnen? Hier en nu. Met Duravit. Voor iedereen die meer leven in de badkamer wil brengen, ontwikkelen wij holistisch, op elkaar afgestemd interieurdesign met comfortverhogende technologieën en passende meubels.
Informatie over alle designreeksen, meubels, baden, wellness-systemen en accessoires
Duravit werkt aan de badkamer van morgen. Dat betekent dat we voortdurend technologieën optimaliseren, producten aanpassen en onze badkamerreeksen herdenken.
Duravit presenteert nogmaals het hoogtepunt van holistisch badkamerdesign. Verhoogde emoties contrasteren met state-of-the-art technologie, zachte vormen ontmoeten geometrische contouren.

Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en verfrissend als de reiniging met water. Ook na toiletbezoek: Daarom ontwikkelde Duravit SensoWash®, een pionier voor innovatie in de wereld van de douchetoiletten. Een nieuwe definitie voor comfort, levenskwaliteit en moderne toilethygiëne, volledig bediend via de afstandsbediening.

De in het typische originele Duravit design vormgegeven kranenseries kunnen perfect worden gecombineerd met alle badkamerseries.

Voor de wand: Origineel Duravit Design. Achter de wand: DuraSystem®.
Perfect getekende vormen die noch opdringerig, noch dominant zijn en dus voldoende ruimte laten voor individualisme en design. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Render time page: 1004 ms - catalog-list :: 8a8a818d48a21ce40148ae92ba150d2d

Node: duravit-red2-wga101.dmz.duravit.de / DM: false / PDB: 2021-01-16-0851