Duravit Brochures

Hier hebben we ons omvangrijk brochureprogramma voor u samengevat. U kan de catalogi ofwel direct in uw browser bekijken dan wel ze als PDF-bestand downloaden.

Door de huidige ontwikkelingen inherent aan het Corona virus, kunnen leveringen vertraagd zijn. Wij verontschuldigen ons voor de ongemakken die hieruit mogelijk ontstaan.

We streven voortdurend naar originaliteit. Niemand wil zoals iedereen zijn; iedereen wil anders zijn. We zoeken overal naar ideeën die ons uniek maken.
Duravit is op een uitgebreide klimaatmissie. Ontdek alle feiten & cijfers en meer informatie over onze huidige duurzaamheidsprojecten over de hele wereld in ons laatste Duurzaamheidsrapport 2023 (Engels).
Een plek die veel meer is dan het begin van de dag of het begin van de nacht. Een plek die ons helpt zo individueel te zijn als we zelf willen. En die iets toevoegt aan ons leven. Elke dag opnieuw.
We streven voortdurend naar originaliteit. Niemand wil hetzelfde zijn als anderen; iedereen wil anders zijn. We zoeken overal naar ideeën die ons uniek maken. Maar daarbij vergeten we vaak dat die ideeën in onszelf zitten.
Het beste moment om iets nieuws te beginnen? Hier en nu. Met Duravit. Wij ontwikkelen het juiste design, topkwaliteit en comfortverhogende technologieën voor iedereen die meer leven in de badkamer wil brengen.

De in het typische originele Duravit design vormgegeven kranenseries kunnen perfect worden gecombineerd met alle badkamerseries.

Niets is zo grondig, zo hygiënisch, zo natuurlijk en verfrissend als de reiniging met water. Ook na toiletbezoek: Daarom ontwikkelde Duravit SensoWash®, een pionier voor innovatie in de wereld van de douchetoiletten. Een nieuwe definitie voor comfort, levenskwaliteit en moderne toilethygiëne, volledig bediend via de afstandsbediening.

Voor de wand: Origineel Duravit Design. Achter de wand: DuraSystem®.
Render time page: 809 ms - catalog-list :: 8a8a818d48a21ce40148ae92ba150d2d

Node: duravit-red1-wga102 / DM: false / PDB: 2024-01-08-0829